Avansert hudpleie

pH Formula Resurfacing

Resurfacingsystemet er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmoceutical og medisinske resepter. En behandling spesielt rettet mot aldring, hyperpigmentering, acne og kronisk rødhet. Resurfacing fremmer aktivt en akselerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres. Det blir lagt opp til effektive behandlinger rettet mot de ulike hudproblemene og skal kombineres med hjemmeprodukter i tillegg.

Kan tas som enkeltbehandling eller som kur.

Behandlingstid: Fra 20-50 min Fra kr 850,-

Studentpris på acne-behandling fra kr 750,-

S.O.F.T. recurfacing ansiktbehandling

Med P.E.P.T.I.D. mask er en behandling som kan utføres uavhengig av bruk av tilhørende hjemmeprodukter. Behandlingen gir en effektiv peeling-effekt, er svært oppstrammende og gir en fantastisk glød til huden! Passer godt til de som ønsker en effektiv behandling med umiddelbar virkning. Kjempefin å ta før spesielle anledninger.

Behandlingstid: 60 min. Kr. 1290,-

Skin Pen

Vi har alle kollagent vev i huden, men dessverre reduseres det jo eldre man blir. Huden blir slappere, mer gusten og linjer/rynker oppstår.

Behandling med Skin Pen bedrer huden betraktelig og motvirker denne aldersbetingede prosessen. Formålet er å stimulere huden til selv å produsere nytt kollagen i underhuden og man vil oppleve en fastere og glattere hud.

Skin Pen brukes til hudforyngelse, målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av acne-arr og strekkmerker.

Anbefaler kur på ca 4. behandlinger.

Ta kontakt for en uforpliktende veiledning.

Hele ansikt og hals kr. 1450,-
Mindre områder (f.eks. øyeparti, munnparti) kr. 950,-